دستگاه های پلاسماجت
پلاسما تراپی چه کاربردی داره و تاثیر بر پوست چیست؟
زیبایی و شادابی پوست یکی از موارد تاثیرگذار در افزایش اعتماد به نفس هست به همین جهت بسیاری از افراد مخصوصا با بالا رفتن سن دائما در حال جست و جو روشهایی برای شادابی و جوانسازی پوست هستند.
یکی از روش هایی که در کشور ما هم بسیار طرفدار پیدا کرده پلاسما تراپی هست روشی که به کمک دستگاهی به اسم پلاسماجت جهت شادابی و درمان برخی از ایرادات پوستی انجام میشود و هیچ نگرانی برای استفاده از دستگاه وجود ندارد زیرا تایید پلاسماجت توسط کشورهای اروپایی و آمریکایی صادر شده. با این وجود قبل از استفاده از این روش حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید و زیر نظر دکر متخصص انجام دهید.
لازم به ذکر هست که دستگاه پلاسماجت با دستگاه پلاسماپن و پلاسما پلکسر متفاوت هست.
کارایی دستگاه پلاسماجت:
- لیفت بدون جراحی
- سفت کردن پوست صورت و گردن
- جوانسازی پوست
- از بین بردن خال و زگیل
- از بین بردن جای اسکار
- درمان افتادگی پلک(بلفاروپلاستی غیر جراحی)
- کم کردن لک های پوستی
- از بین بردن چین و چروک های صورت
- درمان جوش
- برگرداندن خاصیت ارتجاعی پوست
عملکرد پلاسماجت:
در پلاسماجت از چهارمین حالت ماده یعنی پلاسما استفاده میکند. پلاسما نوعی گاز شبه خنثی یونیزه شده هست که برای انتقال الکترون استفاده میشود.دستگاه پلاسماجت با یونیزه کردن گاز میان اپلیکاتور و پوست و با ایجاد بار الکترون روی پوست اثر میذاره که از این طریق سلول پوستی را تحریک میکند که سبب جوانسازی و درمان میشود.
عملکرد به این صورت است که دستگاه را به فاصله معینی از پوست میگیریم و پرتو پلاسما به پوست نفوذ کرده و با ایجاد حرارت باعث تحریک پوست و در نتیجه جوانسازی پوست میشود.
پلاسماجت جایگزین خوبی برای بسیاری از بیماری ها و مشکلات پوستی هست که قبلا با جراحی فقط امکان پذیر بود.
مراحل کار با دستگاه پلاسماجت:
آمادگی پوست: پوست باید قبل از شروع درمان به صورت کامل تمییز شود و هیچ آلودگی بر روی پوست نباشد.چند روز قبل از درمان با پلاسماجت از تماس با نور خورشید خود داری شود و از کرم ضد آفتاب حتما استفاده شود و مجدد با پزشک معالج هماهنگی های لازم انجام شود.
انجام درمان: دستگاه را با فاصله کم بر روی پوست در قسمت درمانی قرار میدهند و جریان پلاسما به پوست برخورد کرده و با ایجاد حرارت سلول های مرده پوست را از بین میبرد و با تحریک پوست باعث ترمیم پوست میشود.
مراقبت بعد درمان: پوست نیاز به مراقبت ویژه دارد استفاده از مرطوب کننده و کرم های ترمیم کننده و همچنین جلوگیری از تماس مستقیم نور خورشید با پوست زیرا پوست در این مرحله ممکن است خشک و حساس شود. همچنین تا ترمیم پوست از لوازم آرایشی استفاده نشود.
سوالی که پیش می اید آیا پلاسماجت درد دارد؟
میزان تحمل درد برای هر شخص متفاوت هست و برخی نواحی حساس تر هستند. البته باید گفت دستگاه پلاسماجت چندان دردناک نیست و با یک کرم بیحسی موضعی مشکل درد حین کار حل میشود. با این حال ممکن هست کمی احساس ناراحتی و درد داشته باشید اما خوب اصلا قابل قیاس با عمل جراجی نیست و بهبودی بسیار سریع اتفاق می افتد.
ماندگاری پلاسماجت:
ماندگاری پلاسماجت بسته به محل و نوع درمان در افراد مختلف بین 3 تا 5 سال هست که البته مراقبت های بعد از انجام پلاسماجت مخصوصا تا 48 ساعت بعد بسیار مهم هست.